Holidays

Slik sørger du for å være elegant og vakker til enhver sommerfest

Om sommeren blir man gjerne invitert på en rekke sommerfester og de aller fleste av oss har nok et ønske om å ta seg best mulig ut på festen. Med noen få tips hjelper vi deg derfor her med å imponere medgjestene, uansett hvilken sommerfest du skal delta på.

Pass på å følge kleskoden

Dersom man er invitert på en formell fest hvor det er oppgitt en kleskode, bør man også sørge for at man følger denne. Selv om de aller fleste sommerkjoler er innenfor å bruke, vil det ofte være høyere krav til hva som vil være en passende festkjole jo mer formell festen er. Er man derfor invitert i en finere fest bør man passe på å følge kleskoden og velge en anstendig og elegant kjole. Dette vil ofte innebære at kjolen ikke er upassende kort og at heller ikke utringningen er altfor dyp. Med en blomstrende og lang festkjole kan man ofte være sikker på at man har valgt riktig for en sommerfest, men også omslagskjoler eller kjoler med splitt kan være fine valg så lenge kjolen er passende. Hos JJ’s House kan man finne en rekke kjoler å velge mellom i alle slags farger og fasonger.

Ikke overdriv sminke og hår

Om sommeren er ofte det naturlige det aller vakreste, og om man ønsker å imponere på en sommerfest kan det være lurt å gå for en naturlig look. Her kan man bruke litt bronzer og highlighter for å fremheve ansiktstrekkene sine, samt bruke lett øyensminke og litt blush for å virkelig skinne. Håret kan man gjerne ha i lette bølger eller en fin oppsatt frisyre med sommerlige fletter eller annet tilbehør. En bohemsk stil kan ofte være vakkert og avslappet om sommeren, i kombinasjon med en lett og luftig sommerkjole.

Unngå å drikke for mye

Noe av det mest usjarmerende på fester er gjester som drikker for mye og blir overstadig beruset. Dersom man ønsker å fremstå som elegant bør man derfor være påpasselig med alkoholinntaket og ikke drikke mer enn man tåler i løpet av kvelden. Det er selvsagt lov å nyte noen glass vin og et par drinker, men man bør absolutt unngå å gå over grensen og gå ustødig når man er i kledd en fin kjole og høye hæler på en mer formell fest.

Vær hyggelig og imøtekommende

Når det kommer til å sosialisere med gjestene bør man fremstå som imøtekommende og trivelig. Gjerne gi noen komplimenter i løpet av kvelden og sørg for å ta del i samtaler med menneskene rundt deg. Hvor sosial man er vil selvsagt variere ut fra hvilken personlighet man har, men mennesker rundt deg vil fort legge merke til om man prøver og fremstår som en snill og sympatisk person. Særlig den eller de som arrangerer festen bør man ta seg tid til å snakke litt ekstra med, og man kan gjerne ta med en liten gave som takk for invitasjonen.

You may also like...

[instagram-feed]