Holidays

Gode gaveidéer til gæsterne til dit sommerbryllup

De fleste brudepar køber en lille ting til bryllupsgæsterne som tak for deres deltagelse, og dermed får gæsterne også et lille minde om den store dag. Her giver vi dig nogle gode idéer til, hvilke gaver du kan købe til bryllupsgæsterne.

Hvorfor give gaver til bryllupsgæster?

Små gaver til bryllupsgæster er en amerikansk inspireret tradition, hvor man som brudepar viser sin taknemmelig for, at gæsterne deltager i bryllupsfesten, og at nogle af gæsterne også har bidraget med praktisk hjælp forud for brylluppet. Der er også tradition for, at veninderne er brudepiger, og de kan fx have købt deres brudepigekjoler hos JJ’s House, som har et stort udvalg af brudekjoler og brudepigekjoler i mange smukke designs og farver. Med en lille gave til gæsterne siger I tak for alt, og gæsterne vil helt sikkert blive glade for denne gestus, som I viser dem.

Noget lækkert spiseligt

En gave til bryllupsgæsterne kan fx være kvalitetschokolade, et glas marmelade, hjemmebagte småkager eller andre lækre og velsmagende delikatesser. I bor måske I en by, hvor der fremstilles lokale delikatesser, som I kan forære jeres bryllupsgæster til minde om jeres bryllupsdag. Det kan være, at der bor en biavler i nærheden, eller måske har I en nabo, som er god til at sylte, og som kan fremstille nogle lækkerier i små glas, som I kan forære bryllupsgæsterne. Dermed støtter I også lokale producenter, handelsdrivende eller kreative naboer der, hvor I bor.

Velsmagende øl eller vin

Specialøl eller en lille flaske vin vil helt sikkert også være populært som gave til bryllupsgæsterne. Et dejligt glas vin eller en skummende, velsmagende øl vil de kunne nyde derhjemme, imens de tænker tilbage på jeres fantastiske bryllupsdag. Hvem ved, måske bliver de endda selv inspireret til at gifte sig. Der findes mange mikrobryggerier, hvorfra I kan bestille specialøl, og I kan også få designet nogle særlige flaskemærkater, så man kan se, at øllet er blevet givet som gave til jeres bryllup.

En bog med kærlighedsdigte

Forær gæsterne en bog med kærlighedsdigte, som de kan læse og blive inspirerede af. I modsætning til alle de spiselige ting, så er en bog noget, som de kan gemme og have stående på hylden. Det er et  varigt minde, som de kan bladre og læse i. Du kan fx spørge i din lokale boghandel, om de kan anbefale nogle bøger med kærlighedsdigte, som enten er klassikere eller skrevet af nutidige digtere. Det går aldrig af mode at skrive om kærlighed, og du kan helt sikkert finde en lille bog med kærlighedsdigte, som passer til lejligheden. Du kan også søge efter bøger online og bestille dem hjem og få dem leveret direkte.

En smuk indpakning

Det er tanken, der tæller, og du behøver ikke at sprænge budgettet for at købe dyre gaver til bryllupsgæsterne. Det er den fine gestus, som tæller. Men husk, at gaverne skal pakkes ind, og her kan du vælge mellem meget forskelligt flot gavepapir og gavebånd, så den lille gave til gæsterne kan blive smukt pakket ind. Med denne lille erkendtlighed til gæsterne skal jeres bryllupsdag nok blive vellykket.

You may also like...

[instagram-feed]